top of page

Частна линейка на България Турция

Частна линейка и транспорт на пациенти от Турция до България,


България вашите пациенти, взети от специално оборудвана линейка и опитен медицински персонал от нашата транспортна служба за пациенти, е осигурена, България, приета от пациенти в Турция, изисква хоспитализация, пациентът, получен от Турция, ще бъде преместен на българския граничен пункт Капитан Андреево.


Нашите пациенти са взети от леглото си и транспортирани от нашите опитни линейки, оборудвани от нашия опитен персонал от болницата, до всяка носилка в болницата или в която и да е здравна институция. За нашите пациенти, които не могат да се изкачат по стълбите, ние имаме транспортни услуги до линейката с нашите подходящи носилки без помощ от близките на пациентите. Можете да се свържете с нас от нашите номера за контакт, за да получите подробна информация за нашата специална услуга за линейка.


Винаги можете да се свържете с нас на нашата телефонна линия 0543 851 0 112 или можете да се свържете с нас за вашите специални нужди от линейка чрез нашия уебсайт yasamambulans.com или на нашите имейл адреси.


За нашите пациенти с нарушено говор можете да се свържете чрез услугата за съобщения WhatsApp, както и чрез приложението за съобщения, достъпно на нашия уебсайт.


Частна здравна служба за линейка; В зависимост от състоянието на пациента, пациентът може да приложи лекарствата, които могат да се използват, докато предоставя специална услуга за линейка, която е подходяща за пациента, с използване на съдова, кислородна, серумна в линейката, при необходимост превръзка към отворената рана и здравния персонал. Докато извършваме специален трансфер на линейка между градовете, нашите здравни служители могат да прилагат лекарствата, предписани от лекаря, в частна линейка.


Вашите пациенти са взети от леглото от нашия екип със съответната носилка и пациентът се прехвърля отново в леглото, без да изисква подкрепа от близките си.


Какво е специална линейка?

Специална служба за линейка са частни филиали, лицензирани от Министерството на здравеопазването, както е посочено в "Наредба за линейки и спешни медицински превозни средства и линейки". Тя предоставя услуга независимо от 112 и предоставя услуга за трансфер по желание на пациента.


Какво е транспортна линейка на пациентите?

Линейките за превоз на пациенти са наземни линейки със синя лента с оборудването и персонала, посочени от Министерството на здравеопазването, което предоставя услуги за превоз на болни ранени хора, които не се нуждаят от спешна медицинска намеса.


Специалните цени на линейките се определят веднъж годишно от комисиите, сформирани от провинциалните дирекции по здравеопазването, като се вземат предвид критериите като „пушка“ и т.н.


Освен това, ако е необходимо, може да се проведе заседание и да се направят промени от комисията.


Как се изчислява цената на специалната линейка?


Изчисляването на цената може да варира в зависимост от оборудването на линейката и състоянието на пациента.


Изчисление на пробата: Изчислява се като изходна цена за транспорт на линейка на пациента плюс такса, определена от провинциалната здравна комисия на километър от пациента. В допълнение, лекарствата, направени на пациента, могат да бъдат срещу допълнителни такси като серум и др.


Ние предлагаме транспорт на пациенти и частна линейка между отделните държави.КОНТАКТ; +90 0543 851 0 112
36 görüntüleme

Comments


Son Paylaşılanlar

bottom of page