top of page

Yaşam Ambulans

2016 yılında kurulan YAŞAM Ambulans, geniş hizmet yelpazesi ve konusunda uzman kadrosuyla yasal standartlara uygun olarak hizmet sunmaktadır.

özel ambulans ankara

Sağlık hizmeti sunduğumuz tüm halkımıza; hasta haklarına saygılı, hekim haklarına duyarlı, etik değerlere bağlı, hasta sahibi ve yakınları ile merkezimiz arasında bilgi iletişim akışının sağlam temeller üzerinde yürütülmesini sağlayıp memnuniyeti sürekli hale getirmeyi, kaynaklarını etkin kullanmayı, modern tıbbi donanımla birlikte nitelikli sağlık hizmeti sunumunu sağlamayı temel prensiplerimiz olarak görmekteyiz.

Üyesi olduğumuz topluma eldeki en son bilgilerle hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini kazanma kararlılığında olan üstün nitelikli ekibiyle, modern altyapısı ve öncü uygulamalarıyla; Ülkemize model sağlık kururluşu oluşturmak. Firmamız; Hastanın güvenli bir şekilde, bünyemizdeki tam donanımlı kara ambulansları sayesinde gerek merkezimize, gerekse merkezden herhangi bir ilimize naklini sağlamaktadır. Ayrıca havayolu ile yurt dışından gelen hastaların havalimanından alınarak istenilen yere güvenli bir şekilde kara ambulansları vasıtası ile naklini sağlamak firmamızın hizmetleri arasındadır.

42 görüntüleme

Son Paylaşılanlar

bottom of page