top of page

Ankara Özel Ambulans Hizmeti

Güncelleme tarihi: 3 Tem 2022

Ankara özel ambulans hizmetini daha güvenilir ve daha hızlı hale getirmek için sürekli çalışmalar yapmaktayız.

Sağlık ekibimizi üniversite mezunlarından seçmeye gayret etmekteyiz. Hastalarımızın konforu için ambulanslarımız daima özenle temizlenmekte bakımları yaptırılmaktadır.


Şehirler arası ambulans hizmeti verirken ambulanslarımız ayrı bir bakımdan geçilir. Öncelikle ambulansın yürü aksam diye

adlandırılan motor, yağ, su, teker durumu vs donanımı gözden geçirilmektedir.

Bunların yanısıra sağlık ekibimizde ambulansın tıbbi donanımını kontrol etmektedir. Oksijen durumu, ilaç tarih ve sayısı, sedyelerin durumu, gerekli tıbbi ekipmanların yeterliliği konusunda sayım yapılmaktadır.

Ayrıca hastanın durumu gözden geçirilip hasta ile ilgili detaylı bilgileri aldıktan sonra yolda hastanın ihtiyaç duyacağı tüm tıbbi malzemeleri önceden hazır hale getirmektedirler.

İstenilmesi halinde hastamızın rahat etmesi için halk arasında şişme yatak olarak adlandırlan Havalı yatak hizmetide sunmaktayız. Ambulanslarımızda hastalarımızın kullandığı solunum cihazlarını ve diğer yardımcı cihazların bağlanması için 220 v elektirik bulunmaktadır.

Evinden alınan hastalarımız en hızlı değil EN GÜVENLİ şekilde sağlık kuruluşlarına deneyimli personelimiz refakatinde nakil edilir. Bunun yanı sıra istenilmesi halinde ambulans a hasta yakını da alınmaktadır.

Ambulanslarımız düzenli olarak temizlenmekte dezenfekte edilmektedir. Çarşaf battaniye yastık kılıfı gibi hastalarımızın kullandığı ürünler sürekli olarak değiştirilmekte ve dezenfekte edilmektedir.

Ankara da özel ambulans hizmeti olarak yeni ve donanımlı araçlarımızla bir telefon kadar yakınınızdayız

Ücretlerimiz il sağlık müdürlüğü ücret belirleme komisyonunca belirlenmektedir.

Sincan etimesgut yenikent batıkent yenimahalle yaşamkent ümitköy keçiören çankaya bala mamak ayaş ve ankaranın her ilinde hizmet vermekteyiz.

Ankarada özel ambulans ücretleri


Ankara Özel ambulans ve hasta nakil ambulansı ücretleri 2021 yılında yine il sağlık müdürlüğünce belirlenir. Böylelikle standart bir fiyat politikası izlenir. 2021 ylı ankara özel ambulans ücret tarifesi araştırmasına giren hasta yakınları farklı farklı fiyatlara ulaşmaktadır. Bu durumda özel ambulans ihtiyacı olan hastalar için bir dezavantaj haline gelmektedir. Ankara ambulans fiyatları için herzaman 05438510112 nolu ambulans iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Son Paylaşılanlar

bottom of page